Under de första månaderna 2021 kommer du se att Nordea Finans logo ändras på dokument, webbplatser, broschyrer och kuvert. Inledningsvis ändras endast logotypen. Våra tjänster förblir oförändrade och du kommer fortfarande att ha samma kontaktperson, samma avtal och sätt att göra saker på. Och naturligtvis är vi fortfarande en del av Nordea.

På Nordea Finans är vi entusiastiska över logotypändringen. Vi är medvetna om att det förmodligen bara är vi som tycker att det är intressant och att du som kund kanske inte har märkt ändringen alls. Det är inte heller den nya logotypen som gör oss exalterade. Det är vad den visuella ändringen indikerar. Vi håller på att skapa ett nytt Nordea Finans. Därför är vi stolta över vår nya logotyp. Logotypen introducerades först i oktober 2020, då tidigare SG Finans blev Nordea Finance Equipment under ett enda Nordea Finance-varumärke som finns över hela Norden.

Sammanslagningen av Nordea Finance Equipment och Nordea Finans fortsätter och tillsammans är vi i färd med att skapa en stark grund för att erbjuda våra kunder nya möjligheter som kan förverkliga önskemål och drömmar.

Nordea Finance Equipment och Nordea Finans är fortfarande två separata juridiska enheter och aktiviteterna i de två företagen är separata. Så logotypförändringen förändrar inte ditt samarbete med varken Nordea Finance Equipment eller Nordea Finans.

Nordea Finance Equipment har tills vidare sin egen webbplats, så om du behöver gå in i kundportalen för tidigare SG Finans använder du den här länken.

Om du har frågor om sammanslagningen av Nordea Finance Equipment och Nordea Finans eller ändringen av Nordea Finans logotyp, vänligen kontakta din vanliga kontaktperson på Nordea Finance Equipment eller Nordea Finans. 

Här kan du läsa mer om sammanslagningen av SG Finans och Nordea Finans. I vår FAQ hittar du svar på ett antal frågor.

SG Finans & Nordea Finans

Mer info om sammanslagningen

Läs mer

Frågor & svar

Här hittar du frågor och svar gällande sammanslagningen.

Läs mer