Den 1 oktober blev SG Finans en del av Nordea Finance

Nordea meddelade den 19 december 2019 att man ingått ett avtal med Société Générale om förvärv av SG Finans. Den 1 oktober blev SG Finans en del av Nordea Finance. Läs pressmeddelandet nedan. 

Tillsammans blir vi ett ännu starkare och ledande finansbolag i Norden. Vi kompletterar varandra väl både när det gäller branschkunskap, expertis och distribution och ser fram emot att fortsätta leverera positiva upplevelser till dig genom våra innovativa lösningar.

För dig som kund eller partner kommer detta initialt inte att ha några större praktiska konsekvenser. För närvarande behåller du samma villkor och kontaktytor som du har idag. Om du är kund hos både SG Finans och Nordea Finans kommer du under en period att få information från båda företagen. 

Tidigare SG Finans kommer från och med nu att marknadsföras under varumärket Nordea Finance och får det juridiska namnet Nordea Finance Equipment AS. 

Om du har några frågor kan du läsa mer här eller kontakta din kontaktperson.

Frågor & svar

Här hittar du frågor och svar gällande sammanslagningen.

Läs mer

Pressrelease Öppnas i nytt fönster

Nordea har ingått ett avtal med Société Générale om att förvärva samtliga aktier i SG Finans AS (SG Finans) och avser att kombinera verksamheten med Nordea Finance.

Läs mer Öppnas i nytt fönster